Google Reader Uyarıcısı
Google Reader kullanıyorsanız Google Reader Notifier isimli bu küçük aracı da kullanmak isteyebilirsiniz. Google Reader Notifier belirlediğiniz zaman aralıklarında Google Reader hesabınızı kontrol ederek kaç yeni giriş yapıldığını size bildiriyor.
Sadece 364 kb büyüklüğündeki bu araç kurulduğunda sistem tepsisine bir ikon yerleşiyor ve Google Reader’da birikmiş RSS bildirimlerini bir uyarı balonuyla size bildiriyor. Balona tıkladığınızda ise Google Reader sayfasına yönlendiriliyorsunuz.

Google Reader Notifier’i kurmak istediğinizde önce .Net Framework 3.5 platformunun bilgisayarınızda olup olmadığı kontrol ediliyor. Eğer yoksa Net Framework 3.5 otomatik olarak indirildikten sonra Google Reader Notifier kurulumuna geçiliyor. Kurulumdan sonra açılan ayarlar penceresinde Google Reader kullanıcı adı ve şifrenizi girmeniz gerekiyor. Ayrıca hesabınızın ne kadar zaman aralıklarında kontrol edilmesini yine buradan ayarlıyorsunuz.
WİNDOWS
Google Reader Notifier v1.1.1 İNDİR (181 KB)
MAC
Google Reader Notifier v1.10 iNDİR (994 KB)








İlk defa senden duydum ve beğendim.Denemesini yapıcam…